Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Den ultimative guide til at rense dine sneakers

Når du træder ud i dine eksklusive sneakers, bærer du ikke bare sko – du bærer et symbol på din personlige stil og passion. Sneakers er mere end blot fodtøj; de er udtryk for vores engagement og kærlighed til skomoden. Derfor er det afgørende at forstå, hvordan man bedst plejer og vedligeholder dem. Tag med på en dybdegående rejse gennem vores omfattende guide, der vil lære dig alt om at holde dine sneakers i perfekt stand.

Step-by-step guide

 • Opfrisk dine sneakers og lad dem stråle: At holde dine sneakers rene kan virke som en byrde, men det er nødvendigt for at bevare deres skønhed og værdi. Vores særlige plejeprodukter er skabt til at gøre denne opgave let og samtidig bevare farverne på dine sneakers. Giv dine sneakers den opmærksomhed, de fortjener, og oplev dem stråle som aldrig før.

 
 • Undgå vaskemaskinens farer: Fristelsen ved at smide dine sneakers i vaskemaskinen kan være stor, men det er en risikabel løsning. For at undgå unødig skade anbefaler vi en skånsom håndvasksmetode, der sikrer, at dine sneakers forbliver intakte og smukke i lang tid.

 
 • Plej dine sneakers omhyggeligt: Følg disse trin for at rengøre dine sneakers omhyggeligt og effektivt:

  • Start med at fjerne støv og snavs med en blød børste.
  • Bevar formen med et plastik skotræ. – eller et skotræ i træ.
  • Vælg et passende renseprodukt til det specifikke materiale – eller benyt vores komplette Sneaker Cleaning Kit.
  • Påfør og rengør sneakersne forsigtigt.
  • Lufttør dine sneakers med skotræet for at bevare formen.
  • Afslut evt. med en imprægneringsspray for ekstra beskyttelse.
 
 • Beskyt dine sneakers mod elementerne: Imprægnering er nøglen til at bevare dine sneakers i topform, uanset vejret. 

 
 • Rens dine snørebånd: Glem ikke at pleje dine snørebånd, når du renser dine sneakers. Følg vores enkle guide nedenfor til at pleje dem omhyggeligt og få dem til at fremstå som nye.

Sådan renser du dine snørebånd

 1. Påfør renseproduktet på dine snørebånd og placer dem derefter forsigtigt i skålen med det varme vand.
 2. Lad snørebåndene ligge i blød i skålen i et par timer for at sikre, at renseproduktet trænger ind og løsner snavs og pletter.
 3. Efter indvirkningstiden, tag snørebåndene op og brug den bløde klud eller håndklæde til at rense dem grundigt. Skyl dem derefter i rent vand for at fjerne eventuelle rester af renseproduktet.
 4. Hvis dine snørebånd stadig ikke er tilfredsstillende rene, gentag rengøringsprocessen, indtil du opnår det ønskede resultat.
 5. Hvis snørebåndene stadig er for beskidte til at blive hvide igen, kan det være på tide at investere i et nyt par. Heldigvis tilbyder vi et bredt udvalg af friske, hvide snørebånd – samt i et hav af andre farver, så du kan give dine sneakers et helt nyt udseende. Se vores udvalg af snørebånd her.

De bedste sneakerhilsner

Jeppe & Frederik Højgaard

Founders og ejere af Sneakerground

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand