Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Eftersalgsmarkedet

Bliv klogere på vores koncept

På denne side kan du blive klogere på hvad efterslagmarkedet er – samt hvordan vores koncept fungerer. 

Hvad er efterslagsmarkedet – og hvordan fungerer det?

Eftersalgsmarkedet, også kendt som “resell markedet,” er stedet, hvor eksklusive sneakers bliver solgt og købt efter deres originale udgivelse. Når et par super eksklusive sneakers udkommer og bliver udsolgt i butikkerne på rekordtid, skaber det et eftersalgsmarked. Private kan ligge i kø i flere timer for bare, at have chancen for at være heldige at få fat på de eftertragtede sneakers.

 

Det kan derfor som almindelig forbruger være svært – eller rettere sagt umuligt – at få fat på disse sneakers, uden den rette ekspertise og kendskab til markedet. Vi har gennem årene opbygget et stort netværk af pålidelige sælgere, hvorigennem vi kan få fat på de mest eftertragtede sneakers.

Hvilke faldgruber er der og hvordan undgår du dem?

Når du begiver dig ud på eftersalgsmarkedet for sneakers, er der nogle faldgruber, du skal være opmærksom på. Det kan være svært som almindelig forbruger, at afgøre ægtheden af et par sneakers – det er denne udfordring vi her hos SneakerGround løser hver eneste dag.

 

Ved hjælp af vores ekspertise og store erfaring, kan vi hurtig spotte de ikke-autentiske sneakers, og derved sørge for at vores kunder udelukkende modtager 100% ÆGTE sneakers! Det er vores største opgave at gøre det muligt at købe sine drømme sneakers, på en sikker platform, uden risiko for at blive snydt. Det er den opgave vi hver dag, 365 dage om året, løfter – med stor entusiasme.

Vores kunder er glade for vores koncept

Med vores koncept, kan vores kunder trygt og sikkert købe de mest eksklusive sneakers, med ro i maven – på en dansk, CVR-registreret webshop.

 

Er du stadig i tvivl om vores autenticitet, kan du tage et kig på vores Trustpilot, her ligger vores Trust-score nemlig på 4,8 ud af 5.

 

Nedenunder kan du se en oversigt over vores sneakers rejse på eftersalgsmarkedet.

TAK FOR AT DU LÆSTE MED!

De bedste hilsner

Frederik & Jeppe Højgaard
SneakerGround

Vores sneakers rejse på eftersalgsmarkedet

Følg rejsen vores sneakers er på, før de havner hos vores kunder.

1. step

Skoene udgives fra producenten – eller hos en forhandler

Skoene er nu sat på det globale marked og kan dermed handles mellem forhandlere, samlere og forbrugere.

1. step

2. step

Skoene købes af en samler eller forhandler

Skoene træder nu ind på eftersalgsmarkedet.

2. step

3. step

Vi opkøber skoene hos vores store netværk af samlere & forhandlere

Vi her hos Sneakerground opkøber skoene og gør det dermed muligt for dig, at få fat på de allermest eksklusive og eftertragtede sneakers og produkter, uden du er tvunget til, at skulle stå i en timelang kø og risikere at blive skuffet.

3. step

4. step

Vi verificerer skoene

Skoen gennemgår en særdeles dybdegående verificeringsproces. Du kan læse mere om hvordan vi sikrer at alle de sneakers vi sælger er 100% ægte og nye her.

4. step

5. step

Du modtager skoene

Dette er sidste led i skoens rejse. Når skoene har passeret vores verificering, pakkes de og sendes afsted til dig. Du kan nu glæde dig til at tage dine nye sneakers på.

Du vil helt sikkert komme til at få lange blikke efter dine nye eksklusive sneakers. Så hvad venter du på? Køb dig et par ekslusive sneakers, som den perfekte tilføjelse til dit outfit!

5. step

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand