Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

OM SNEAKERGROUND

En forretning i kraftig vækst skabt af to unge iværksætter-brødre

Vores historie

Historien om SneakerGround starter på et værelse i Roskilde, tilbage i september 2022.

 

Vi, bag SneakerGround; Jeppe & Frederik Højgaard havde i længere tid gået med tankerne om, at skabe folks foretrukne forhandler af de mest populære sneakers til konkurrencedygtige priser, med stort udvalg – samt med servicen & sikkerheden som 1. prioritet.

 

Forinden starten af Sneakerground, har særligt Frederik haft stor erfaring indenfor sneaker-branchen, og ved derfor også hvor vild en jungle sneaker-markedet kan være, samt hvor svært det kan være at gardere sig mod svindlere, som almindelig privat køber.

 

Det er her vores ekspertise – og store kendskab til markedet spiller ind.

 

Vores interesse for populære & eksklusive sneakers, samt ønsket om at give alle muligheden for trygt at kunne købe deres drømme-sneakers, voksede eksplosivt. Dette blev startskuddet, til det man i dag kender som Sneakerground.

 

Første spadestik blev taget, da vi gik i gang med at opbygge hjemmeside, etablere endnu bedre forbindelser til vores leverandører & hente vareprøver hjem – så vi kan sikre at kvaliteten på det vi sælger, altid er i top.

Hvem er vi?

Kogt ned til ét ord: vi er to kæmpe sneakerheads – der brænder for ekslusive sneakers!

 

Vi arbejder hver eneste dag, 365 dage om året, på at udvikle vores forretning.

 

Vi har begge en stor passion for, at levere de fedeste sneakers til vores kunder. Glæden ved at kunne hjælpe vores kunder med, at få fat på de allermest eksklusive sneakers, gør det hele 1000 gange mere meningsfuldt.

 

Forinden starten af SneakerGround, har vi haft stor erfaring indenfor sneaker-branchen, og har tilsammen allerede haft over 500 par eksklusive sneakers i hænderne. 

 

Vi har sammen en mission om at forsyne alle med de fedeste, ægte sneakers og vi gør alt for at få det til at blive til virkelighed.

 

Vi er begge drevet af et ønske om at give vores kunder den bedst mulige oplevelse når de køber deres nye sneakers hos os.

 

Vi går hellere end gerne den ekstra mil for, at gøre alle vores kunder glade. For alle skal have mulighed for at kunne købe de fedeste sneakers – med ro i maven.

Teamet bag Sneakerground

Frederik

Stilling: Co-founder & COO

Favoritsko: Jordan 4 Retro SB Pine Green

Første par sneakers: Jordan 1 Low Wolf Grey

Jeppe

Stilling: Co-founder & CEO

Favoritsko: Alle Jordan 1 Low´s

Første par sneakers: Jordan 1 Low Ashen Slate

Vi sætter en ære i at levere 100% ægte & nye sneakers - HVER GANG!

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers der ryger ud af vores dør er 100% ægte. Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

For at finde frem til de uægte sko har vi hos SneakerGround en særdeles dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, før de bliver sendt ud til kunden.

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Eftersalgsmarkedet for sneakers

Hvad er efterslagsmarkedet – og hvordan fungerer det?

Eftersalgsmarkedet, også kendt som “resell markedet,” er stedet, hvor eksklusive sneakers bliver solgt og købt efter deres originale udgivelse. Når et par super eksklusive sneakers udkommer og bliver udsolgt i butikkerne på rekordtid, skaber det et eftersalgsmarked. Private kan ligge i kø i flere timer for bare, at have chancen for at være heldige at få fat på de eftertragtede sneakers. Det kan derfor som almindelig forbruger være svært – eller rettere sagt umuligt – at få fat på disse sneakers, uden den rette ekspertise og kendskab til markedet. Vi har gennem årene opbygget et stort netværk af pålidelige sælgere, hvorigennem vi kan få fat på de mest eftertragtede sneakers.

 

Hvilke faldgruber er der og hvordan undgår du dem?

Når du begiver dig ud på eftersalgsmarkedet for sneakers, er der nogle faldgruber, du skal være opmærksom på. Det kan være svært som almindelig forbruger, at afgøre ægtheden af et par sneakers – det er denne udfordring vi her hos Sneakerground løser hver eneste dag. Ved hjælp af vores ekspertise og store erfaring, kan vi hurtig spotte de ikke-autentiske sneakers, og derved sørge for at vores kunder udelukkende modtager 100% ÆGTE sneakers! Det er vores største opgave at gøre det muligt at købe sine drømme sneakers, på en sikker platform, uden risiko for at blive snydt. Det er den opgave vi hver dag, 365 dage om året, løfter – med stor entusiasme.

 

Vores kunder er glade for vores koncept

Med vores koncept, kan vores kunder trygt og sikkert købe de mest eksklusive sneakers, med ro i maven – på en dansk, CVR-registreret webshop.

Er du stadig i tvivl om vores autenticitet, kan du tage et kig på vores Trustpilot, her ligger vores Trust-score nemlig på 4,8 ud af 5.

 

Du kan læse mere om eftersalgsmarkedet her.

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at læse med!

 

Vi håber ovenstående har givet dig en indsigt og forståelse for vores firma – samt vision. 

 

Skulle du alligevel stå tilbage med ubesvarede spørgsmål er er du mere end velkommen til at se om du kan finde svaret i vores FAQ. 

 

Besvarede det ikke dit spørgsmål kan du altid kontakte os igennem vores kontaktside.

 

Vi håber at se dig som kunde hos os en dag!

De bedste sneakerhilsner

Jeppe & Frederik Højgaard

Founders og ejere af Sneakerground

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand