Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Verificeringsproces

Hvad gør vi for at sikre at ikke en eneste af vores kunder modtager falske sneakers?

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte. Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

For at finde frem til de uægte sko har vi hos SneakerGround en særdeles dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, før de bliver sendt ud til kunden.

Verificering ved hjælp af UV-lys

Langt de fleste efterligninger og forfalskninger er produceret i Putian, Kina, hvor mange af fabrikkerne benytter samme produktionsmetoder. En af de ting, som kendetegner sko der er produceret på disse fabrikker er, at de bliver stemplet med et usynligt stempel – oftest på sålen eller størrelses-labelen.

 

Det er her gennemlysning med UV-lys kommer i spil. Ved blot af gennemlyse skoen med UV-lys kan vi hurtigt spotte, om skoene kommer fra en af de illegale fabrikker i Kina eller om der rent faktisk er tale om et produkt, der er produceret på Nikes officielle fabrikker.

Lugten

Uanset hvor underligt det end må lyde, er skoens lugt faktisk en stor indikator på skoens ægthed. Den særlige duft man finder ved de autentiske sneakers, stammer fra produktionsfaciliteterne og selve materialerne der er gjort brug af.

 

De falske produkter er ofte produceret under dårlige produktionsfaciliteter og fremstillet af syntetiske materialer, der giver en mere syntetisk og kraftig lugt, end den man finder hos autentiske sneakers.

 

*Obs: Dette gør sig kun gældende ved nye sko, da den ”særlige lugt” forsvinder når de bliver taget i brug.

Opsummering

Vi benytter endnu flere metoder til at sikre os, at skoene der ryger ud vores dør altid er ægte. De ovennævnte er blot et par eksempler. Dog skal der tages flere forbehold. Det afhænger utrolig meget af hvilken model, der er tale om. Derudover har det samlede produktionstal en stor indflydelse på mængden af små fabriksfejl, også kaldt ”factory flaws” skoene kan have.

Mange af ”fejlene” på de ikke-autentiske sko, er sjældent lige til at få øje på for det utrænede øje. Ydermere forbedrer de ikke-autentiske fabrikker hele tiden deres produktionsmetoder, for at efterligne de autentiske modeller så godt som muligt – dette er også årsagen til, at vi anbefaler at handle gennem troværdige firmaer som vores, frem for private sælgere, der ofte mangler ekspertisen indenfor lige netop dette felt.

Vi er meget præcise i vores verificeringer og rammer stort set altid plet, netop fordi vi er så grundige. I de få tilfælde vi er det mindste i tvivl om skoens ægthed, har vi flere tredjeparter i form af arbejdspartnere mv. der agerer som dobbelttjek. Dermed er du ALTID garanteret AUTENTISKE sneakers, når du handler hos os.

Hvis du stadig er i tvivl om vores autenticitet, kan du tage et kig på vores Trustpilot her ligger vores Trust-score nemlig på 4,8 ud af 5.

De bedste hilsner

Frederik & Jeppe Højgaard
SneakerGround

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand