Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Nike Dunk Low Grey Fog

Fra: 1.499 kr. 1.199 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Nike Dunk Low Grey Fog er et mesterværk inden for sneakerdesign. Denne sneaker repræsenterer den perfekte kombination af klassisk stil og uovertruffen komfort.

Med sit gråtågede farvetema tilføjer denne Dunk Low et simpelt, men alligevel markant element til din garderobe. Det elegante design gør den til det ideelle valg for enhver lejlighed, uanset om du er på vej til skolen, arbejdet eller en aften i byen.

Dunk Low Grey Fog er bygget til at give dig den ultimative komfort hele dagen. Den let polstrede krave og stødabsorberende sål holder dine fødder glade og energifyldte, uanset hvor du går.

Udover sin utrolige komfort og stilfulde udseende er denne sneaker også en del af Nikes stolte arv inden for sports- og modesko. En sneaker i den perfekte farvekombination; lysegrå og hvid er ikke til, at tage fejl af.

Så tag et skridt op i stil med Nike Dunk Low Grey Fog og oplev den tidløse elegance og komfort, som kun Nike kan levere. Dette er ikke blot en sneaker; det er et statement. køb dit par Nike Dunk Low Grey Fog nu og løft din stil til nye højder!

Colorway: WHITE/GREY FOG

Udgivelsesdato: September 2021

SKU: DD1391-103

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand