Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Cleaning Cloth

Fra: 15 kr. 10 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Cleaning Cloth: Et uundværligt redskab til at opretholde din sneakers glans og renhed. Vores Cleaning Cloth er designet til at give dig den perfekte finish til dine sneakers, uanset hvor du er.

Vores Cleaning Cloth er lavet af høj kvalitet mikrofiber, der er skånsom mod dine sneakers, men alligevel kraftig nok til at fjerne snavs, støv og pletter med lethed. Den bløde tekstur efterlader ingen ridser eller mærker, hvilket sikrer, at dine sneakers forbliver i perfekt stand.

Med vores Cleaning Cloth kan du nemt og hurtigt friske dine sneakers op, uanset om du er derhjemme, på farten eller på rejse. Den kompakte størrelse gør den nem at opbevare i din taske, lomme eller rygsæk, så du altid har den ved hånden, når du har brug for den mest.

Uanset om du har brug for at polere dine sneakers til en særlig lejlighed eller bare ønsker at holde dem i topform til daglig brug, vil vores Cleaning Cloth være din trofaste ledsager. Giv dine sneakers den kærlighed og pleje, de fortjener, med vores pålidelige og effektive Cleaning Cloth.

Du kan også finde denne vare i vores Sneaker Cleaning Kit

Jo flere du køber – jo billigere bliver de!
Vælg mellem 1, 3, 5, 10, 15 – eller 20 stk.

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand