Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Returnering

Returbetingelser - Læs dette inden du returnerer

Vi tager ikke pakken retur hvis:

  • Varerne ikke fremstår som nye.
  • Returfristen på de 60 dage er overskredet.
  • Varerne ikke er pakket forsvarligt ind.
  • Varerne har været udsat for røglugt eller lignende.
  • Hangtags eller mærker er fjernet/beskadiget.
  • Varene ikke er de oprindelige vi har sendt dig.
 
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

*Printer påkrævet. Pakkelabelen vil blive leveret som en PDF-fil. Det er derfor nødvendigt, at du har adgang til en printer, så du kan udskrive den.

 

Vedlæg venligst retur-sedlen, du modtager sammen med din returlabel, i returforsendelsen.

 

HUSK at få en kvittering ved indlevering af pakken, da dette er dit bevis på at du har indleveret pakken.

 

Overstiger ordrens værdi 4500 DKK inkl. moms, skal vi kontaktes forinden returnering – da pakken i et sådan tilfælde skal sendes som en værdiforsendelse.

Oplever du fejl er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her eller på mail: Kontakt@sneakerground.dk

Yderlige returbetingelser

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at du kan fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Ved returnering skal alle accessories (snørebånd, armbånd, kæder mm.), der hører til varen, medfølge. Derudover skal emballage (herunder skokasse, indlægspapir og lignende) være intakte, da det indenfor sneakerbranchen anses for at være en lige så stor del af varen, som selve skoene.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til SneakerGround at vurdere varens stand.

OBS: Vi tager ikke ansvar for produkter der går i stykker, bliver stjålet eller på anden vis bortkommer under fragten retur til vores kontor, da det er ude af vores hænder.

Derudover anbefaler vi, at du sender skoene retur i en forsendelseskasse som den du modtog varen i, så selve skokassen ikke går i stykker under returneringen. Skokassen er en del af varen, og skal derfor være intakt når den returneres.

Ombytning

Ved ombytning skal du lave en ny ordre og sende den gamle retur.

 

Vær opmærksom på at priserne på eksklusive sneakers ændrer sig over tid. Vi kan derfor ikke garantere at en vare har samme pris på tværs af størrelser. Generelt gør det sig gældende, at langt de fleste af vores produkter stiger i pris over tid.

Refundering

Vi har en behandlingstid på 10 hverdage fra vi modtager din returpakke, til den er behandlet hos os. Når returneringen er behandlet modtager du en mail om at der er lavet en refundering. Refunderingen vil være at finde på din bankkonto inden for 4 bankdage.

Spørgsmål til returnering?

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her, eller på mail: kontakt@sneakerground.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 1-2 hverdage.

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand