Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Cleaning Foam

Original price was: 99 kr..Current price is: 79 kr..

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

Levering 1 - 2 hverdage

-
+
Få en dybdegående og skånsom rengøring af dine sneakers med vores Cleaning Foam!
Dette specielt sammensatte skummende rengøringsmiddel er designet til at fjerne selv de mest genstridige pletter og snavs, samtidig med at det bevarer sneakerens materialer intakte.

Vores Cleaning Foam er mere end bare et almindeligt rengøringsmiddel. Det er en effektiv løsning til at bevare dine sneakers’ skønhed og levetid. Den skummende konsistens gør det nemt at påføre og arbejde ind i alle revner og sprækker, hvilket sikrer en grundig rengøring hver gang. Uanset om dine sneakers er lavet af læder, stof eller syntetiske materialer, er vores Cleaning Foam skånsom mod alle overflader.

Med vores Cleaning Foam kan du nemt og effektivt fjerne snavs og pletter, så dine sneakers altid fremstår som nye. Giv dine sko den kærlighed og pleje, de fortjener, med vores effektive og let anvendelige Cleaning Foam.

Opnå en strålende renhed og bevarelse af dine yndlingssneakers med vores Cleaning Foam. Gør din sneakerpleje til en leg og lad dine sko skinne med ny glans, hver gang du træder ud ad døren. Med vores Cleaning Foam bliver det enkelt at opretholde dine sneakers’ friskhed og forlænge deres levetid, samtidig med at du sikrer, at de altid ser ud som nye.

Flasken indeholder 150 ML rensemiddel.

Du kan også finde denne vare i vores Sneaker Cleaning Kit

Brugsanvisning:

Ryst flasken grundigt og påfør skummet på en børste eller en svamp. Begynd nu at rengøre dine sko med børsten eller svampen. Brug lette og forsigtige strøg. Fortsæt indtil dine sko er rene. Skyl overskydende skum/snavs af med vand. Tør derefter skoene af med en tør klud. Vent til skoene er helt tørre, og tag dem derefter i brug.OBS: Test altid produktet på en skjult overflade først. Vær opmærksom på hvilket redskab du bruger på hvilket materiale. Har du en hård børste, skal den bruges på steder som læder og sålen, benyt en blød børste på mesh, ruskind, stof eller andre lignende bløde materialer

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand