Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Plastik Sneaker Børste – PP Silk

15 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

Levering 1 - 2 hverdage

-
+
Vores Plastik Sneaker Børste med PP silkehår er det ideelle værktøj til at opretholde dine sneakers’ udseende og levetid. Den er skånsom mod materialer som læder, stof og gummi, samtidig med at den effektivt fjerner selv de mest indgroede pletter og snavs. De bløde, men holdbare PP silkehår sikrer, at dine sneakers ikke bliver beskadiget under rengøringen.

Den kompakte størrelse og det lette plastikmateriale gør det nemt at håndtere børsten og ideelt til både hjemmebrug og rejser. Uanset om du er på farten eller derhjemme, er vores Plastik Sneaker Børste et uundværligt redskab til at bevare dine sneakers i perfekt stand. Brug den regelmæssigt som en del af din sneakerplejerutine for at forlænge levetiden og bevare den friske udseende af dine sneakers.

Vores Plastik Sneaker Børste er ikke kun effektiv, men også praktisk og holdbar. Den er nem at rengøre og kan genbruges igen og igen uden at miste effektiviteten. Med dens enkle design og alsidighed er den et must-have tilbehør til enhver sneakerentusiast.

Brush-type: PP Silk

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand