Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

New Balance 550 White Grey

Fra: 1.399 kr. 1.149 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
New Balance 550 White Grey er uden tvivl en af de mest fremragende hverdags-sneakers. Med sin elegante kombination af hvidt læder og en let grå nuance på mellemsålen repræsenterer denne sneaker den perfekte balance mellem klassisk og nutidig stil.

Skoen oser af en neutral elegance, hvilket gør den alsidig og i stand til at supplere enhver beklædningsgenstand i din garderobe. New Balance har formået at skabe den ultimative casual sneaker med New Balance 550 White Grey.

New Balance begyndte 2021 med et brag ved at lancere flere udgaver af deres ikoniske 550-model i forskellige farver. Denne White Grey-udgave er uden tvivl en favorit blandt sneakerentusiaster og dem, der værdsætter stil og komfort.

Med sin solide konstruktion og fokus på detaljer, er New Balance 550 White Grey det ideelle valg til dine daglige eventyr. Uanset om du går en tur i byen eller slapper af med vennerne, så er denne sneaker en sikker vinder. Hvis du leder efter en casual sneaker i en klasse for sig, skal du ikke lede længere end New Balance 550 White Grey.

Colorway: WHITE/GREY

Udgivelsesdato: Juli 2021

SKU: BB550PB1

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand