Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Air Jordan 1 Low Light Smoke Grey

Fra: 2.499 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Den enormt populære Air Jordan 1 Low “Smoke Grey” er simpelthen en genial og stilren klassiker. Med sin enkle, men ikoniske farvekombination er den skabt til at passe perfekt til enhver stil og ethvert outfit. Denne sneaker indeholder raffinerede detaljer, såsom det broderede Air Jordan-logo bagpå med røde syninger og det karakteristiske røde Jumpman-logo på pløsen. Uanset din personlige stil er denne sko en sikker vinder!

Air Jordan 1 Low “Smoke Grey” præsenterer en overdel i blødt hvidt og gråt læder, kombineret med den klassiske sorte Nike Swoosh på siden. De røde broderede Air Jordan-bogstaver bagpå og det røde logo på tungen tilføjer et livligt touch til denne ellers elegante sneaker. Den nederste del af skoen er en kombination af hvidt og sort, hvilket fuldender det tidløse design. Uanset dit outfit eller årstid kan du være sikker på, at dette par sko vil skille sig ud.

Air Jordan 1 Low Light Smoke Grey er mere end bare en sneaker – den er et udtryk for din personlige stil og en hyldest til den ikoniske Jordan-arv. Uanset om du er en ægte sneakerentusiast eller blot søger stil og komfort i din hverdag, vil denne sneaker helt sikkert leve op til dine forventninger til både stil og alsidighed.

Colorway: LIGHT/SMOKE-GREY

Udgivelsesdato: September 2020

SKU: 553558-030

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand