Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey Anthracite

Fra: 1.799 kr. 1.549 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Grå, hvid og sort – en tidløs kombination, der altid hitter! Nike har gentagne gange bevist magien ved at bruge denne farvepalet på Air Jordan 1 Mid, og det har altid været en vinder hos sneakerentusiaster over hele kloden. I 2022 stjal Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey Anthracite showet, og her hos Sneakerground er vi helt vilde med den!

Denne udgave kombinerer subtil grå med den dybe antracitfarve og skaber en sneaker, der emmer af stil og elegance. Det er den perfekte følgesvend til enhver lejlighed, uanset om du er på vej til arbejde eller ude på eventyr i byen.

Men denne sneaker er ikke kun stil – den er også komfort i topklasse. Med sin polstrede krave og bløde sål er hvert skridt en ren fornøjelse. Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey Anthracite hylder ikke kun nutidens mode; den er også en del af den ikoniske Air Jordan-arv.

Så træk i Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey Anthracite og oplev den perfekte blanding af modernitet og tidløs elegance i en sneaker, der passer til enhver anledning. Uanset om du er en modeentusiast eller leder efter komfort i din hverdag, vil denne sneaker opfylde dine forventninger.

Colorway: LIGHT SMOKE GREY/WHITE/ANTHRACITE

Udgivelsesdato: 2022

SKU: 554724-078

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand