Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Adidas Yeezy Slide Pure

Fra: 1.799 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Yeezy Slide Pure – En stilren favorit med uovertruffen komfort!

Hold nu fast, Adidas Og Kanye West gør det igen – et par slides, der kombinerer god stil med en komfort, der er i en liga for sig selv. Disse slides er designet til at give dine fødder den ultimative luksus og er perfekte til afslapning derhjemme, på stranden eller på en fantastisk ferie. Du vil ikke fortryde at tilføje et par af disse til din samling!

Yeezy Slide Pure er skabt med fokus på uovertruffen komfort. De er lavet af utroligt blødt skumgummi, der omfavner dine fødder og giver dig følelsen af at svæve på skyer. Hver eneste skridt vil føles som ren velvære!

Yeezy Slide Pure’s simple design tilføjer et sofistikeret touch til dit look. Det minimalistiske design og den elegante farve gør dem til en alsidig accessoire til ethvert outfit. Uanset om du kombinerer dem med jeans og en casual t-shirt eller tager dem med på eventyr, vil du se både cool og afslappet ud.

Så hvad venter du på? Giv dine fødder den fedeste stil og uovertruffen komfort med Adidas Yeezy Slide Pure. Køb dit par i dag og oplev selv, hvor fantastiske de er!

*Størrelsesanbefaling: Vi anbefaler kraftigt at gå 1-2 størrelser op på denne model.

Model: Adidas Yeezy Slide Pure

Udgivelsesår: 2021

SKU: GW1934

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand