Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Yeezy Slide Onyx

Fra: 1.449 kr. 999 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Yeezy Slide Onyx, en nyfortolkning af den klassiske slipper, skabt i samarbejde med Kanye West. Denne helt sorte colorway har en tidsløs stil, der passer perfekt til enhver stil.

Yeezy Slide Onyx er konstrueret af blødt skumgummi, der sikrer optimal komfort, når du går rundt. Disse slides er designet til at blive dine go-to sko til afslapning og hygge. Den lette og behagelige konstruktion gør dem ideelle til en dag på stranden, en tur i byen eller bare når du vil læne dig tilbage og slappe af derhjemme.

Vi elsker Yeezy slides, fordi de kombinerer stil og funktionalitet på en unik måde. Den minimalistiske æstetik og den enkle sorte farve giver skoen et sofistikeret udtryk, der passer til enhver garderobe. Uanset om du går efter et afslappet look med shorts og t-shirt eller ønsker at tilføje et unikt twist til dine favoritjeans, så er Yeezy Slide Onyx det perfekte valg.

Så uanset om du er et dedikeret “sneakerhead” eller bare søger en behagelig og stilfuld sko til afslapning, vil Yeezy Slide Onyx være dit go-to valg. Køb dem i dag og oplev den ultimative kombination af komfort og tidløs stil.

*Størrelsesanbefaling: Vi anbefaler kraftigt at gå 1-2 størrelser op på denne model.

Colorway: ONYX/ONYX/ONYX

Udgivelsesdato: Marts 2022

SKU: HQ6448

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand