Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Adidas Samba Wales Bonner Ecrtin Brown

Fra: 2.599 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Samba Wales Bonner Ecrtin Brown – Elegance og Stil i Perfekt Harmoni

Adidas Samba Wales Bonner Ecrtin Brown, er et perfekt eksempel på sublim elegance når det er bedst!  Denne sneaker er ikke kun et par sko, det er et unikt udtryk for mode, skabt i samarbejde med det anerkendte mærke Wales Bonner. Et ægte kunstværk inden for sneakerverdenen, designet til at udtrykke en unik stil.

Denne sneaker er ikke kun skabt med fokus på kvalitet, men også med en sans for æstetik. Inspireret af tidløs stil med en moderne tvist, repræsenterer Adidas Samba Wales Bonner Ecrtin Brown en unik stil. Den dybe brune farvetone giver et bemærkelsesværdigt visuelt udtryk, der skiller sig ud med sit elegante design.

Men der er mere end blot udseendet. Elementer som den redesignet gummiydersål og det ingraverede Wales Bonner-logo giver denne sneaker en diskret, men markant karakter. Og glem ikke farvespillet, der ikke blot giver dybde, men også fremhæver sneakerens unikke detaljer.

Adidas Samba Wales Bonner Ecrtin Brown er ikke begrænset til en bestemt stil. Dens alsidige design passer til en bred vifte af lejligheder og outfits og afspejler individualitet, modebevidsthed og kvalitet på samme tid.

Grib chancen og tilføj Adidas Samba Wales Bonner Silver til din samling. Dette er ikke blot en sneaker, det er en form for kunst skabt i samarbejde med et modeikon. Gå ikke glip af muligheden for at eje en legendarisk sneaker, der er et symbol på ægte sneakerkunst i sin fineste form!

Colorway: BROWN/ECRU TINT/ALUMINUM YELLOW

Udgivelsesdato: Juni 2023

SKU: ID0217

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand