Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Campus 00s Core Black

Fra: 1.399 kr. 999 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Campus 00s Core Black – Tidløs Klassiker i Sort Elegance

Træd tilbage i tiden med Adidas Campus 00s Core Black, der hylder det ikoniske design fra det tidlige 2000’erne. Denne sneaker kombinerer retro elegance med tidløs stil og leverer en modeerklæring, der altid forbliver en klassiker.

I en tidløs sort farve udstråler Adidas Campus 00s Core Black et enkelt og elegant udtryk. Den er det ideelle valg til enhver lejlighed, der tilføjer et strejf af sofistikeret stil, uanset om du er på vej til arbejde eller en aften i byen.

Adidas Campus 00s Core Black er ikke kun stil; den er også komfort. Skabt med fokus på at levere en behagelig pasform, gør dens polstrede krave og bløde sål hvert skridt til en fornøjelse.

Denne sneaker udtrykker ikke blot fortiden; den er også en del af nutidens modeverden. Adidas Campus 00s Core Black er symbolet på en æra, hvor retro elegance er eviggyldig, og klassisk stil aldrig går af mode.

Så træk i Adidas Campus 00s Core Black og oplev den tidløse elegance i en klassisk sort sneaker. Uanset om du er en modeentusiast eller bare elsker komfortabelt fodtøj, vil denne sneaker opfylde dine forventninger til både stil og komfort.

Colorway: CORE BLACK/FOOTWEAR WHITE/OFF WHITE

Udgivelsesdato: Februar 2023

SKU: HQ8708

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand