Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Yeezy Foam Runner MX Cinder

Fra: 1.599 kr. 1.199 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Yeezy Foam Runner MX Cinder – Krydsningen mellem Innovation og Stil

Adidas Yeezy Foam Runner MX Cinder er en visionær sneaker skabt i samarbejde med kreativt geni Kanye West. Denne særlige udgave, i den betagende “Cinder” farve, er en tidløs mesterværk, der kombinerer futuristisk teknologi med en subtil elegance, der passer perfekt ind i enhver garderobe.

Med sin skulpturelle og rene sorte farvetone sender Yeezy Foam Runner MX Cinder en tidløs besked om stil og raffinement. Denne sneaker er minimalistisk uden at være simpel og udstråler et sofistikeret udtryk, der passer til enhver lejlighed.

Men det er ikke kun udseendet, der imponerer. Yeezy Foam Runner MX Cinder er konstrueret af et blødt og innovativt skumgummimateriale, der tilpasser sig din fods konturer. Dette sikrer maksimal komfort og støtte hele dagen.

Yeezy Foam Runner MX Cinder er ikke bare en sneaker; det er et kunstværk til dine fødder, en fusion af fremragende design og teknologisk innovation. Uanset om du ønsker at imponere på gaden eller investere i et par sko, der bryder grænserne, er denne sneaker det ultimative valg.

Træd ind i fremtiden med Adidas Yeezy Foam Runner MX Cinder og oplev den perfekte kombination af stil og innovation, der kun få sneakers kan levere. Lad dine fødder føre dig ind i en ny æra af mode og komfort.

Colorway: MX CINDER/MX CINDER/MX CINDER

Udgivelsesdato: Maj 2023

SKU: ID4126

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand