Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Nike Dunk Low Industrial Blue Sashiko

Fra: 1.849 kr. 1.449 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Nike Dunk Low Industrial Blue Sashiko – Japansk Broderi Møder Sommervibes

Nike Dunk Low Industrial Blue Sashiko er mere end bare en sneaker; det er en kunstnerisk udforskning af japansk broderi, også kendt som sashiko. Denne sneaker er et mesterværk af detaljer, og med sine unikke designelementer skiller den sig ud som den perfekte sommer sneaker. Denne sneaker er dog et musthave for mange uanset om det er sommer, efterår, jul eller et andet tidspunkt på året.

Sashiko-teknikken kommer til live på denne Dunk Low med små broderi-kryds, der erstatter de traditionelle luft-huller på toe-boksen og hælen. Denne kreative tilføjelse giver ikke kun sneakeren et unikt udseende, men det indfanger også essensen af håndværk og tradition.

Med sin “Industrial” Blue-farvepalette emmer denne sneaker af sommervibes. Den lyseblå nuance suppleres af de delikate broderier og skaber en følelse af lethed og lethed. Nike har formået at skabe den perfekte balance mellem stil og komfort, hvilket gør denne sneaker ideel til enhver sommerdag.

Uanset om du er på vej til stranden, en byvandring eller bare ønsker at tilføje et strejf af unikke detaljer til dit outfit, er Nike Dunk Low Industrial Blue Sashiko det ideelle valg. Køb denne sneaker i dag og træd ind i sommeren med stil og kreativitet.

Colorway: SUMMIT WHITE/INDUSTRIAL BLUE

Udgivelsesdato: Marts 2023

SKU: DV0834-101

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand