Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Nike Dunk Low Cacao Wow

Fra: 1.949 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Nike Dunk Low Cacao Wow – en sneaker, der bringer stil og originalitet sammen i en smuk forening. Denne sko er mere end bare fodtøj; den er et modeudtryk.

Med sin farvekombination af kakao-brun og kontrasterende nuancer giver Nike Dunk Low Cacao Wow dig et unikt og iøjnefaldende look. Denne sneaker er skabt til dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden og tilføje et strejf af personlighed til deres outfit.

Nike Dunk Low Cacao Wow er ikke kun stilfuld; den er også behagelig at have på. Med sin polstrede krave og stødabsorberende sål er den ideel til lange dage på farten eller afslappede stunder.

Denne sneaker er en hyldest til kreativitet inden for modeverdenen. Vælg Nike Dunk Low Cacao Wow, og lad din personlige stil skinne igennem. Uanset om du er en modeentusiast eller blot søger unikt og komfortabelt fodtøj, vil denne sneaker opfylde dine forventninger. Køb den i dag og oplev den perfekte balance mellem stil og komfort.

Colorway: SAIL/CACAO WOW-COCONUT MILK

Udgivelsesdato: Juli 2023

SKU: DD1503-124

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand