Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

New balance 550 White Green

Fra: 1.899 kr. 1.149 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
New Balance præsenterer stolt New Balance 550 White Green, en frisk og stilfuld udgave af den velkendte 550-model. Denne sneaker tilbyder en sublim kombination af hvid og dybgrøn, der stråler og tiltrækker opmærksomhed.

Den mørkegrønne farvetone, der er så iøjnefaldende i denne sko, er blevet en af tidens mest populære farver inden for sneakers. Den bringer liv og energi til designet og skiller sig ud i mængden.

New Balance 550 White Green er mere end bare en sneaker; den er et stilfuldt statement og en del af en sneakertradition, der kombinerer nutidig komfort med et klassisk udseende. Den hvide mellemsål og detaljerne skaber balance og fuldender udseendet på elegant vis.

Denne sneaker er den perfekte ledsager til din hverdagsgarderobe. Den er alsidig, stilfuld og utroligt behagelig at have på, hvilket gør den ideel til lange gåture eller afslappede byture.

Med New Balance 550 White Green får du ikke kun et par sneakers; du får et stykke tidløs sneakerhistorie i en moderne fortolkning. Skru op for stilen og komforten med dette ikoniske valg.

Colorway: WHITE/GREEN

Udgivelsesdato: Juni 2021

SKU: BB550WT1

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand