Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Campus 00s Crystal White Core Black

Fra: 1.499 kr. 1.199 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Campus 00s Crystal White Core Black kombinerer det bedste fra fortiden og nutiden for at levere en sneaker, der skinner med tidløs stil og moderne design. Denne sko er et ægte modeikon. Med sin kombination af krystalklar hvid og dyb sort skaber Campus 00s Crystal White Core Black et enkelt, men alligevel friskt udseende. Uanset om du er på gaden eller på en natklub, vil denne sneaker med garanti tiltrække opmærksomhed. Men det handler ikke kun om stil. Campus 00s Crystal White Core Black tilbyder også en behagelig pasform med sin polstrede krave og stødabsorberende sål. Du kan se godt ud og føle dig godt tilpas hele dagen. Denne sneaker er mere end bare fodtøj; den er en del af din personlige stil. Vælg Campus 00s Crystal White Core Black, og tilføj et strejf af tidløs elegance til din garderobe. Uanset om du er en modeentusiast eller søger stilfuldt og behageligt fodtøj, vil denne sneaker opfylde dine forventninger. Køb Campus 00s Crystal White Core Black i dag og oplev den perfekte balance mellem klassisk og moderne design. Colorway: CRYSTAL WHITE/CORE BLACK/OFF WHITE Udgivelsesdato: Marts 2023 SKU: GY0042

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand