Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Air Jordan 4 Retro Thunder (2023)

Fra: 2.299 kr. 2.099 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Efter mere end et årti med forventning og spænding, er vi begejstrede for at byde en af de mest klassiske Jordan 4 colorways velkommen igen. Air Jordan 4 Retro Thunder er tilbage, og den leverer et ikonisk look, som har en dyb historie og en særlig plads i hjertet hos Jordan-elskere. Michael Jordans legendariske Jumpman-logo er stolt placeret på tungen, hælen og indersålerne af denne sneaker. De hvide logoer kontrasterer smukt med de dybe gule og sorte nuancer, hvilket giver skoen en umiskendelig og tidløs stil. Air Jordan 4 Retro Thunder har og vil altid forblive en af de mest ikoniske og historiske udgaver af Jordan 4-serien. Denne sneaker er ikke kun et stykke fodtøj; den er en genfortælling af Jordans utrolige arv og den tid, hvor legender blev skabt. Med sit karakteristiske design og komfortable pasform er Air Jordan 4 Retro Thunder et must-have for enhver, der ønsker at bære en del af basketballhistorien på deres fødder. Så træk i Air Jordan 4 Retro Thunder og genoplev det legendariske udseende og historien bag denne klassiske sneaker. Uanset om du er en dedikeret Jordan-fan eller leder efter stilfuldt og tidløst fodtøj, vil denne sneaker helt sikkert give dig en autentisk forbindelse til Jordans arv og stil. Køb den i dag og bær et stykke basketballhistorie med stolthed. Model: Air Jordan 4 Retro Thunder 2023 Udgivelsesår: 2023 SKU: DH6927-017

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand