Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Air Jordan 1 Low True Blue Cement

Fra: 1.699 kr. 1.149 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Denne Air Jordan 1 Low er lige netop hvad vi har manglet! Colorway’en er allerede dømt til at blive en favorit. Med en stilfuld sammensætning af blå, hvid og grå, formår den at forene enkelhed med luksus. Det er en sneaker, der ikke kun ser godt ud, men også passer til stort set ethvert outfit. Med sit elegante og enkle farvesammenspil skaber Air Jordan 1 Low True Blue et tidsløst. Blå, hvid og grå i perfekt balance giver skoen et stilrent udtryk. Uanset om du går efter et afslappet look med jeans og en t-shirt eller ønsker at tilføje et strejf af stil til dine hverdagsoutfits, så er denne sneaker det ideelle valg. Air Jordan 1 Low True Blue bringer ikke kun stil til dit outfit, men også komfort. Den er designet med komfort i tankerne, så du kan gå gennem dagen uden besvær. Med Air Jordan 1 Low True Blue får du en sko i den perfekte kombination af stil, komfort og alsidighed! Perfekt til jakkesættet eller en mørkeblå kjole – evt. til konfirmationen. Colorway: TRUE BLUE/CEMENT GREY/WHITE Udgivelsesdato: Januar 2023 SKU: 553558-412

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand