Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Yeezy Slide Slate Marine

Fra: 1.149 kr. 949 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Endnu en colorway er blevet tilføjet til kollektion af Yeezy Slides. Denne gang kommer de i en slate/marineblå farvenuance. Vi er helt vilde med dem & er sikre på at de bliver et hit!

Adidas Yeezy Slide Slate Marine! Med deres futuristiske design er de er en stilfuld tilføjelse til din garderobe. Den unikke farvekombination af marineblå og dybgrå, gør at de helt sikkert vil komme til at skille sig ud og være en cool tilføjelse til dit outfit.

Disse slides er produktet af et samarbejde mellem den kendte rapper Kanye West og det ikoniske brand Adidas. Med deres enkle design og rene linjer passer de til enhver stil. Du kan nemt kombinere dem med dine yndlingsjeans, shorts eller endda en sommerkjole.

Adidas Yeezy Slide Slate Marine er lavet af blødt “Foam-materiale” (skumgummi), der gør dem utroligt komfortable at have på. Den lette konstruktion gør dem til den ideelle sko til afslappede dage på stranden, shoppingture i byen eller bare når du ønsker at forkæle dine fødder derhjemme.

Vi ved, hvor vigtigt det er for mange at have de bedste sneakers, der skiller sig ud. Derfor er Adidas Yeezy Slide Slate Marine det perfekte valg. De kombinerer mode, komfort og kvalitet på en enestående måde og vil helt sikkert blive en af dine foretrukne sko/slippers.

Så hvad venter du på?… Tilføj et par Adidas Yeezy Slide Slate Marine til din samling i dag. Vær ikke bange for at skille dig ud og tilføj disse unikke slides til din garderobe!

*Størrelsesanbefaling: Vi anbefaler kraftigt at gå 1-2 størrelser op på denne model.

Colorway: SLATE MARINE/SLATE MARINE/SLATE MARINE

Udgivelsesdato: August 2023

SKU: ID2349

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand