Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Yeezy Slide Granite

Fra: 1.299 kr. 1.199 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Yeezy Slide Granite er en del af Kanye Wests vision for en perfekt kombination af stil og komfort. Disse slides er mere end bare en slipper; de er et statement om en afslappet og sofistikeret livsstil.

Den dybe og elegante “Granite” farve giver et sofistikeret udtryk til dine fødder. Yeezy Slide Granite er en demonstration af minimalistisk design på sit bedste, der nemt passer til ethvert outfit. Den er ikke kun en slipper, men en del af din personlige stil.

Adidas har konstrueret disse slides med fokus på at give dig optimal komfort. Skumgummimaterialet former sig efter dine fødder og giver støtte hele dagen. Uanset om du slentrer på stranden, tager en tur i byen eller bare nyder en afslappende dag derhjemme, vil Yeezy Slide Granite føles som en drøm.

Så uanset om du er en modeentusiast eller bare leder efter en slipper, der blander stil og komfort, er Adidas Yeezy Slide Granite svaret. Lad dine fødder nyde den perfekte balance mellem æstetik og velvære. Køb dem i dag og opgrader din stil med en sublim elegance.

*Størrelsesanbefaling: Vi anbefaler kraftigt at gå 1-2 størrelser op på denne model.

Colorway: GRANITE/GRANITE/GRANITE

Udgivelsesdato: August 2023

SKU: ID4132

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand