Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Yeezy Slide Bone

Fra: 1.499 kr. 1.349 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Yeezy Slide Bone er en eksklusiv og stilfuld slipper, der vil bringe dit outfits til nye højder. Med deres unikke farvekombination af beige og off-white, vil de skille sig ud fra mængden og tilføje et strejf af unik stil til din garderobe. Disse slides er skabt i samarbejde med den legendariske rapper Kanye West, der har tilført dem en unik og personlig touch. Med deres minimalistiske design og rene linjer passer de perfekt til enhver stil og kan let kombineres med dine favoritjeans, shorts eller endda en sommerkjole. Yeezy Slide Bone er lavet af blødt skumgummi, der sikrer  at de føles som en drøm at have på. Deres letvægtige konstruktion gør dem til den ideelle sko til afslappede dage på stranden, shoppingture i byen eller bare når du vil forkæle dine fødder med komfort derhjemme. Vi ved, hvor meget det betyder for mange, at have de bedste sneakers, der skiller sig ud i mængden. Derfor er Yeezy Slide Bone det perfekte valg. De kombinerer mode, komfort og kvalitet på en enestående måde og vil helt sikkert blive en af dine go-to sko, særligt når sommeren er landet. Tag springet og tilføj Yeezy Slide Bone til din samling i dag. Du fortjener at skille dig ud med et par eksklusive slides, der vil give dig en personlig og trendy stil, så vær ikke bange for at skille dig ud. *Størrelsesanbefaling: Vi anbefaler kraftigt at gå 1-2 størrelser op på denne model. Colorway: PURE/PURE/PURE Udgivelsesdato: December 2021 SKU: GW1934 (Restock Pair)

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand