Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Adidas Yeezy Slide Azure

Fra: 1.199 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Yeezy Slide Azure – en bølge af forfriskende blå.

Glid fødderne ned i den spektakulære Adidas Yeezy Slide Azure, der vil bringe et pust af friskhed og stil til dine fødder.

Azure-farven, der pryder disse slides, er inspireret af den klare himmel og det skvulpende hav. Den levende blå tone er som en forfriskende dyk ned i det azurblå vand. Det er en farve, der ikke kan undgå at vække opmærksomhed og tilføje et unikt visuelt element til dit outfit.

Den blå farve i Adidas Yeezy Slide Azure giver mulighed for en alsidig styling. Uanset om du ønsker at skabe en kontrast ved at parre dem med neutrale farver som sort eller hvid, eller om du vil gå all-in på farvekoordinering og matche dem med andre blåtoner, er mulighederne uendelige. Uanset hvad vil disse slides uden tvivl tilføje et strejf af stil og individualitet til dit look.

Så hvis du ønsker at tilføje et pop af farve til din sneakerkollektion og udtrykke din personlige stil med stilrene slides, så er Adidas Yeezy Slide Azure det perfekte valg. Lad farverne tale og tag skridtet ind i en verden af dristig og levende stil. Køb dine Yeezy Slide Azure i dag og vær parat til at skabe et uforglemmeligt visuelt indtryk.

*Størrelsesanbefaling: Vi anbefaler kraftigt at gå 1-2 størrelser op på denne model.

Model: Adidas Yeezy Slide Azure

Udgivelsesår: 2023

SKU: ID4133

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand