Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Handball Spezial Clear Pink

Fra: 1.799 kr. 1.299 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Handball Spezial Clear Pink – Vintage Charme og Tidløs Stil

Træd ind i fortiden med Adidas Handball Spezial Clear Pink – en sneaker, der genopliver det bedste fra fortiden og kombinerer det med tidløs stil. Denne sneaker er et skridt tilbage i tiden med sit vintage look og dens klare pink farvetema.

Adidas Handball Spezial Clear Pink er mere end bare en sneaker; den er et symbol på retro charme og tidløs elegance. Den klare pink farve giver et subtilt, men iøjnefaldende touch til din garderobe og passer perfekt til enhver anledning.

Men ud over sit flotte udseende, tilbyder Adidas Handball Spezial Clear Pink også en behagelig pasform. Den er designet med fokus på komfort, og dens polstrede krave og bløde sål gør hvert skridt til en fornøjelse.

Denne sneaker er ikke kun et skridt tilbage i fortiden; den er også en del af nutidens modeverden. Adidas Handball Spezial Clear Pink er symbolet på en æra, hvor vintage er cool, og klassisk stil aldrig går af mode.

Så træk i Adidas Handball Spezial Clear Pink og tag et skridt tilbage i tiden med en sneaker, der udstråler tidløs stil og vintage charme. Uanset om du er en modeentusiast eller bare søger stilfuldt og komfortabelt fodtøj, vil denne sneaker helt sikkert imponere. Køb den i dag og oplev den perfekte kombination af stil og kvalitet.

Colorway: CLEAR PINK/ARCTIC NIGHT/GUM

Udgivelsesdato: Juli 2023

SKU: IF6561

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand