Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Adidas Gazelle Indoor Bliss Pink

1.849 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Gazelle Indoor Bliss Pink – Tidløs Elegance i Farverig Nyfortolkning.

Tag en rejse tilbage i tiden med den ikoniske Adidas Gazelle, der nu er tilbage i en forfriskende farverig version. Denne klassiske silhuet, med sine rødder fra de legendariske 60’ere, er blevet opdateret i en førsteklasses sart rosa farve, der udstråler tidløs elegance og stil.

Adidas Gazelle Indoor Bliss Pink er en ægte blikfang med sine tre sorte læderstrimler på sidepanelet, der tilføjer en subtil kontrast til den blide lyserøde nuance. Sneakeren er også udstyret med en smuk hælstrop i lilla læder, der giver den ekstra karakter og personlighed.

For at fuldende denne sneaker er der en sporty gummi-ydersål, der ikke kun tilføjer stil, men også funktionalitet. Denne farverige nyfortolkning af Adidas Gazelle er det perfekte valg for dem, der søger at kombinere tidløs elegance med et frisk pust af farver.

Så træk i Adidas Gazelle Indoor “Bliss Pink” og lad din stil stråle med denne farverige nyfortolkning af en ægte klassiker. Uanset om du er en modeentusiast eller leder efter en unik tilføjelse til din sneakerkollektion, vil denne sneaker helt sikkert gøre et indtryk. Køb den i dag og oplev tidløs elegance i en farverig indpakning.

Colorway: BLISS PINK/CORE BLACK/COLLEGIATE PURPLE

Udgivelsesdato: Maj 2023

SKU: IE7002

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand