Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
Tilbud

Adidas Campus 00s Dark Green

Fra: 1.799 kr. 1.199 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Campus 00s Dark Green – Tidløs Stil og Naturlig Elegance Træd tilbage i tiden med Adidas Campus 00s Dark Green, der hylder det ikoniske design fra det tidlige 2000’erne. Denne sneaker kombinerer retro stil med naturlig elegance og leverer en modeerklæring, der aldrig går af mode. Med sin dybe, mørkegrønne farvetema udstråler Adidas Campus 00s Dark Green et unikt design, med naturlig skønhed. Den er den perfekte ledsager til enhver lejlighed og tilføjer et strejf af sofistikeret stil til dit outfit, uanset om du er på vej til arbejde eller en aften i byen. Adidas Campus 00s Dark Green er ikke blot et modeikon; den tilbyder også en behagelig pasform skabt med fokus på komfort, og dens polstrede krave og bløde sål gør hvert skridt til en fornøjelse. Denne sneaker repræsenterer ikke kun fortiden; den er også en del af nutidens modeverden. Adidas Campus 00s Dark Green er et symbol på en æra, hvor retro stil og naturlig elegance går hånd i hånd og fortsat imponerer. Så træk i Adidas Campus 00s Dark Green og oplev den tidløse stil og naturlige elegance i en sko, der skiller sig ud. Uanset om du er en modeentusiast eller søger komfort i din hverdag, vil denne sneaker opfylde dine forventninger til både stil og komfort. Colorway: DARK GREEN/CLOUD WHITE/OFF WHITE Udgivelsesdato: Marts 2023 SKU: H03472

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand