Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Adidas Campus 00s Dark Green Off White Crystal

Fra: 1.799 kr.

Vælg størrelse for at se pris & leveringstid

-
+
Adidas Campus 00s Dark Green Off White Crystal – Tidløs Stil med et Friskt Twist.

Tag en rejse tilbage i tiden med Adidas Campus 00s Dark Green Off White Crystal – en sneaker, der hylder det ikoniske design fra det tidlige 2000 og tilføjer et moderne tvist. Denne sneaker leverer tidløs stil og en genial farvepalet, der vil gøre den til et blikfang i enhver situation.

Farvesammensætningen af mørkegrøn, off white og krystalklar giver Adidas Campus 00s Dark Green Off White Crystal et friskt og iøjnefaldende udtryk. Uanset om du er på farten eller slapper af, vil denne sneaker med sikkerhed tiltrække opmærksomhed.

Adidas Campus 00s Dark Green Off White Crystal tilbyder ikke kun stil, men også komfort. Med sin polstrede krave og behagelige sål er denne sneaker perfekt til lange dage på farten.

Denne sneaker er en hyldest til en æra af mode, der stadig inspirerer i dag. Vælg Adidas Campus 00s Dark Green Off White Crystal, og tilføj en smule retro- samt elegance til din garderobe. Uanset om du er en modeentusiast eller bare ønsker komfortabelt fodtøj med stil, vil denne sneaker opfylde dine forventninger. Køb Adidas Campus 00s Dark Green Off White Crystal nu og oplev den perfekte blanding af fortidens charme og nutidens mode.

Colorway: CRYSTAL WHITE/DARK GREEN/OFF WHITE

Udgivelsesdato: Februar 2022

SKU: GY0038

Hos SneakerGround gør vi alt for at sikre, at hver eneste par sneakers, der ryger ud af vores dør er 100% ægte & nye.

 

Sneaker-verdenen er fyldt med mange efterligninger og forfalskninger, dette gør det nødvendigt at have fuldstændig styr på, hvordan de enkelte sko er produceret.

 

Derfor gennemgår hver sneaker en dybdegående verificeringsproces, hvor vi undersøger hver enkelt par sko grundigt, bla. ved hjælp af gennemlysning med uv-lys, før de bliver sendt ud til kunden.

 

Derved kan vi garantere at alle vores produkter altid er 100% ægte & nye! 

 

Du kan læse mere om vores verificeringsproces her.

Lagervarer: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden kl. 14:00.

 

Bestillingsvarer: Alle varer på bestilling, afsendes indenfor 5 – 10 hverdage

 

*OBS – Dette er er den forventede leveringstid. Leveringtiden kan i sjældne tilfælde blive forlænget – i sådanne tilfælde informere vi dig altid herom.

 

Du kan læse mere om levering her.

Er skoene ikke lige noget for dig, eller passer størrelsen ikke? Frygt ej! Vi giver 60 dages returret på alle sneakers.

 

Du kan læse mere om hvordan du returnere her.

Hos os er du altid sikker på, at du får den bedste pris! Vi har nemlig prisgaranti på alle produkter i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare til en lavere pris hos en af vores konkurrenter i Danmark.

 

Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du husket?

Vi tror at du vil kunne lide disse varer...

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand