Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Nike størrelsesguide

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Nedenunder kan du finde vores størrelsesguides til Nike sneakers.

Hvordan passer Nike i størrelsen?

Nike sneakers pasform er generelt størrelsessvarende – også kaldet “true-to-size”. Det vil altså sige, at bruger du størrelses 42 i andre Nike sneakers, skal du blot bestille en størrelse 42 – uanset om det er til mænd eller kvinder. Nedenunder finder du en specifik beskrivelse af, hvordan de forskellige modeller passer. 

Som hovedregel anbefaler vi altid, at gå en halv størrelse op, hvis du har lettere brede fødder. Da dette sjældent vil påvirke komforten.

Air Force 1 størrelsesguide

Nike Air Force 1 sneakers er en smule store i størrelsen. Derfor anbefaler vi at gå en halv størrelse ned. Hvis du har brede fødder – eller godt kan lide meget plads i tåspidsen anbefaler vi dog, at holde dig til din normale størrelse.

Dunk størrelsesguide

Nike Dunk sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Modellens forstykke er relativt bredt og er derfor velegnet til folk med brede fødder. Det betyder at langt de fleste blot skal vælge deres normale størrelse, de er altså dermed “true-to-size”.

Air Max 1 størrelsesguide

Nike Air Max 1 sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Modellens indvendige er rummelig, men vi anbefaler alligevel, at langt de fleste holder sig til deres normale størrelse. Tag derfor udgangspunkt i tabellen der kan ses nedenfor

Air Max 90 størrelsesguide

Nike Air Max 90 sneakers er relativt smalle i størrelsen, derfor anbefaler vi at gå en halv størrelse op, hvis du har en bred fod. Har du almindelige fødder anbefaler vi at holde dig til din normale Nike-størrelse. Med “almidelige fødder” menes der fødder, der hverken er brede- eller har en høj vrist.

Air Trainer 1 størrelsesguide

Nike Air Trainer 1 sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Modellens struktur og opbygning gør pasformen almindelig, og derfor skal du blot vælge din normale Nike-størrelse.

Har du en høj vrist, kan det dog være nødvendigt at vælge en halv- eller hel størrelse større end din almindelige Nike-størrelse.

Sacai størrelsesguide

Nike Sacai sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Derfor anbefaler vi, at du vælger din normale Nike-størrelse. Det kan dog være en god ide, at gå en halv størrelse op hvis du har brede fødder.

Nike Blazer størrelsesguide

Nike Blazer sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Vi anbefaler derfor, at du vælger din almindelige Nike-størrelse. Har du brede fødder kan det dog være en god ide at gå en halv størrelse op. Det skyldes modellens smalle krave, der kan være svær at få fødderne igennem.

Air Max Plus (Nike TN) størrelsesguide

Nike TN sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. På trods af hvad man måske forventer udfra skoens ydre udseende, er modellen “true-to-size”. I enkelte tilfælde kan det dog være nødvendigt at gå en halv størrelse op, hvis du har en bred fod.

Find den rigtige Nike størrelse ved at måle din fod

Er du det mindste i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du med fordel måle din fod og sammenligne med vores Nike størrelsesguide. Ved hjælp af denne metode kan du blive rimelig sikker på hvilken størrelse du skal vælge. Herunder finder du en guide, der step-for-step beskriver hvordan du kan måle din fod bedst muligt.

Sådan måler du længden af din fod

  1. Stil dig med begge dine fødder op ad en væg.
  2. Placer en genstand, hvor din længste tå slutter. Det nemmeste og lettest tilgængelige at benytte, er en bog, et magasin eller en lignede genstand med en flad ende.
  3. Træd så væk og mål afstanden mellem din valgte genstand (bog, magasin eller lignende)
  4.  Nu har du det antal centimeter, dine fødder måler. Du kan nu bruge tabellen til at se, hvilken størrelse der matcher dit indvendige fod-mål i cm. 
  5.  Er dit mål mellem to forskellige størrelser, vil vi altid anbefale at gå en halv- eller hel størrelse op.
  6. Husk altid at tjekke størrelsesanbefalingen på selve produktsiden. Der skal nemlig tages højde for, at det i nogle modeller vil være nødvendigt at gå en halv- eller hel størrelse op.

Har du behov for hjælp?

Fandt du ikke frem til den helt rigtige størrelse? Tøv ikke med at kontakte os!

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand