Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

New Balance størrelsesguide

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Nedenunder kan du finde vores størrelsesguides til New Balance Sneakers.

Hvordan passer New Balance i størrelsen?

Som hovedregel er New Balance sneakers størrelsessvarende – også kaldet “true-to-size”. Det vil som udgangspunkt betyde, at du skal holde dig til blot at vælge din normale størrelse. Der gælder dog visse undtagelser, hvor pasformen er anderledes. Du kan læse mere om de enkelte modellers pasform herunder.

New Balance 550 størrelsesguide

New Balance 550 sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Har du brede fødder, kan det dog være en god ide, at gå en halv størrelse op.

New Balance 990 størrelsesguide

New Balance 990 sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Vores erfaring siger os, at dette gør sig gældende uanset om du har en høj vrist- eller brede fødder.

New Balance 1906 størrelsesguide

New Balance 1906 sneakers er en smule smalle i størrelsen. Derfor anbefaler vi helt klart, at gå en halv størrelse op. Dette skyldes, at forstykket på modellen er relativt tætsiddende, hvilket for nogle kan opleves som mangel på plads til tæerne. Ved at gå en halv størrelse op kan du opnå god åndbarhed, dette er dog kun relevant, hvis du har brede fødder.

New Balance 2002R størrelsesguide

New Balance 2002R sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Selvom modellen kan virke til, at have en lidt tætsiddende pasform, anbefaler vi at holde sig til sin normale størrelse. Det skyldes at skoens materiale med tiden, bliver mindre stramt, hvilket gør skoene mindre tætsiddende. Har du brede fødder, kan det dog være en god ide, at gå en halv størrelse op.

New Balance 9060 størrelsesguide

New Balance 9060 sneakers er som de fleste andre New Balance modeller også størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Har du brede fødder, kan det dog være en god ide, at gå en halv størrelse op.

Find den rigtige New Balance størrelse ved at måle din fod

Er du det mindste i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du med fordel måle din fod og sammenligne med vores New Balance størrelsesguide. Ved hjælp af denne metode kan du blive rimelig sikker på hvilken størrelse du skal vælge. Herunder finder du en guide, der step-for-step beskriver hvordan du kan måle din fod bedst muligt.

Vær opmærksom på at der som regel vil stå JPN – i stedet for CM i skoens pløs. Det vil altså betyde, at hvis der eksempelvis står 280 JPN, er dine sneakers 28 CM.

Sådan måler du længden af din fod

  1. Stil dig med begge dine fødder op ad en væg.
  2. Placer en genstand, hvor din længste tå slutter. Det nemmeste og lettest tilgængelige at benytte, er en bog, et magasin eller en lignede genstand med en flad ende.
  3. Træd så væk og mål afstanden mellem din valgte genstand (bog, magasin eller lignende)
  4.  Nu har du det antal centimeter, dine fødder måler. Du kan nu bruge tabellen til at se, hvilken størrelse der matcher dit indvendige fod-mål i cm. 
  5.  Er dit mål mellem to forskellige størrelser, vil vi altid anbefale at gå en halv- eller hel størrelse op.
  6. Husk altid at tjekke størrelsesanbefalingen på selve produktsiden. Der skal nemlig tages højde for, at det i nogle modeller vil være nødvendigt at gå en halv- eller hel størrelse op.

Har du behov for hjælp?

Fandt du ikke frem til den helt rigtige størrelse? Tøv ikke med at kontakte os!

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand