Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Air Jordan størrelsesguide

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Nedenunder kan du finde vores størrelsesguide til Air Jordan sneakers.

Hvordan passer Air Jordan i størrelsen?

Alle Air Jordans er størrelsessvarende, det vil altså sige, at bruger du størrelses 44 i andre Air Jordans eller i Nike sneakers, skal du blot bestille en størrelse 44 – uanset om det er til mænd eller kvinder. 

 

Enkelte Air Jordan silhuetter, som er lavet i stivere materialer, kan dog opleves en smule strammere om ens fod, og i nogle tilfælde vil det være anbefalet at gå en halv størrelse op. Derudover kan modellerne med “mid”- og “hightops” virke strammere – særligt omrking anklen. De fleste vil dog skulle gå med den samme størrelse, som de bestiller i low-silhuetter. 

 

Sammenligner man med eksempelvis Adidas størrelser, er det vigtigt at være opmærksom på, at hvis du normalt bruger 41 ⅓ i Adidas, vil det samme antal cm svare til en 40,5 i Air Jordans. Ydermere er det vigtigt at tage højde for at Air Jordans størrelser hopper en halv størrelse over. For eksempel springer Nikes størrelser fra 41 til 42, på trods af dette springer hver størrelse altså kun 0,5 cm. Husk derfor altid, at holde de forskellige cm-størrelsesguides op mod hindanden.

Find den rigtige Air Jordan størrelse ved at måle din fod

Er du det mindste i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du med fordel måle din fod og sammenligne med vores Air Jordan størrelsesguide. Ved hjælp af denne metode kan du blive rimelig sikker på hvilken størrelse du skal vælge. Herunder finder du en guide, der step-for-step beskriver hvordan du kan måle din fod bedst muligt.

Sådan måler du længden af din fod

  1. Stil dig med begge dine fødder op ad en væg.
  2. Placer en genstand, hvor din længste tå slutter. Det nemmeste og lettest tilgængelige at benytte, er en bog, et magasin eller en lignede genstand med en flad ende.
  3. Træd så væk og mål afstanden mellem din valgte genstand (bog, magasin eller lignende)
  4.  Nu har du det antal centimeter, dine fødder måler. Du kan nu bruge tabellen til at se, hvilken størrelse der matcher dit indvendige fod-mål i cm. 
  5.  Er dit mål mellem to forskellige størrelser, vil vi altid anbefale at gå en halv- eller hel størrelse op.
  6. Husk altid at tjekke størrelsesanbefalingen på selve produktsiden. Der skal nemlig tages højde for, at det i nogle modeller vil være nødvendigt at gå en halv- eller hel størrelse op.

Har du behov for hjælp?

Fandt du ikke frem til den helt rigtige størrelse? Tøv ikke med at kontakte os!

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand