Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret Fri fragt på alle sneakers Prisgaranti 100% ægte vare Sikker betaling 60 dages returret

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven

Adidas størrelsesguide

Vi ved hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse. Derfor har vi lavet størrelsesguides til alle brands for, at hjælpe dig i retning af den rigtige størrelse til lige netop dig.

Nedenunder kan du finde vores størrelsesguide til Adidas sneakers.

Hvordan passer Adidas i størrelsen?

Adidas sneakers passer generelt “true-to-size” – det vil sige, at de er størrelsessvarende. Der kan ved enkelte modeller dog være mindre udsving i pasformen, derfor anbefaler vi altid, at læse størrelsesguides for de forskellige modeller. På den måde slipper du for bøvlede ombytninger.

Herunder kan du finde størrelsesguides til de forskellige modeller.

Adidas Campus 00s størrelsesguide

Adidas Campus 00s sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Grundet modellens almindelige pasform anbefaler vi, at holde dig til din normale størrelse. Vi oplever meget sjældent, at det er nødvendigt, at gå en halv størrelse op eller ned.

Adidas Samba størrelsesguide

Adidas Samba sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Grundet modellens almindelige pasform anbefaler vi, at holde dig til din normale størrelse. Har du brede fødder, kan modellen dog godt føles ret stram. I sådanne tilfælde vil det være en god ide, at gå en halv størrelse op.

Adidas Gazelle størrelsesguide

Adidas Gazelle sneakers er størrelsessvarende, det vil altså sige, at de er normale i størrelsen. Modellen har faktisk nøjagtig samme pasform som Adidas Samba, derfor skal du som udgangspunkt blot vælge din normale størrelse. Har du brede fødder, kan det dog være en god ide, at gå en halv størrelse op.

Adidas Handball Spezial størrelsesguide

Adidas Handball Spezial sneakers er på trods af dens performance-design størrelsessvarende. Selvom den har et ry for, at have en tætsiddende pasform vil du ikke opleve, at modellen sidder stramt om din fod. Benyt derfor størrelsesstabellen forneden som vejledning.

Adidas Superstar størrelsesguide

Adidas Superstar sneakers er normale i deres pasform, derfor anbefaler vi, at du vælger din normale størrelse. Modellen har god rummelighed, så de fleste vil kunne slippe afsted med blot, at vælge deres normale størrelse. Benyt gerne størrelsestabellen forneden som vejledning. 

Adidas Forum størrelsesguide

Adidas Forum sneakers er ligesom de fleste andre Adidas modeller størrelsessvarende – også kaldet “true-to-size”. Derfor anbefaler vi, at du vælger din normale størrrelse.

Find den rigtige Adidas størrelse ved at måle din fod

Er du det mindste i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du med fordel måle din fod og sammenligne med vores Adidas størrelsesguide. Ved hjælp af denne metode kan du blive rimelig sikker på hvilken størrelse du skal vælge. Herunder finder du en guide, der step-for-step beskriver hvordan du kan måle din fod bedst muligt.

Sådan måler du længden af din fod

  1. Stil dig med begge dine fødder op ad en væg.
  2. Placer en genstand, hvor din længste tå slutter. Det nemmeste og lettest tilgængelige at benytte, er en bog, et magasin eller en lignede genstand med en flad ende.
  3. Træd så væk og mål afstanden mellem din valgte genstand (bog, magasin eller lignende)
  4.  Nu har du det antal centimeter, dine fødder måler. Du kan nu bruge tabellen til at se, hvilken størrelse der matcher dit indvendige fod-mål i cm. 
  5.  Er dit mål mellem to forskellige størrelser, vil vi altid anbefale at gå en halv- eller hel størrelse op.
  6. Husk altid at tjekke størrelsesanbefalingen på selve produktsiden. Der skal nemlig tages højde for, at det i nogle modeller vil være nødvendigt at gå en halv- eller hel størrelse op.

Har du behov for hjælp?

Fandt du ikke frem til den helt rigtige størrelse? Tøv ikke med at kontakte os!

Vind et par Nike Dunk Low "Grey Fog"

Du har lige nu muligheden for, at deltage i konkurrencen om et par Nike Dunk Low Grey Fog i en valgfri størrelse!

 

Ved at deltage i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud.

Filtrering

Pris

Pris - slider
1075000

Størrelse

Vælg ønskede størrelse
Størrelse

Brand

Vælg ønskede brand
Brand